Stardew Valley krijgt splitscreen co-op

Geplaatst:
Aangepast: 19 oktober 2020 10:56

Stardew Valley krijgt een splitscreen co-op modus. Deze modus wordt toegevoegd met de update 1.5, die ook nog andere verbeteringen aan de game toe gaat voegen.

Ontwikkelaar Concerned Ape liet dit onlangs weten via hun Twitter-kanaal. Alle versies van de game krijgen een splitscreen co-op. Op de PC kun je met vier mensen tegelijk spelen, maar op consoles ligt de grens waarschijnlijk bij 2 spelers. Naast de coöperatieve modus voegt de update nog andere mogelijkheden toe aan de game. Bijvoorbeeld het verplaatsen van je bed. Daarnaast krijgen we ook alvast een afbeelding te zien waarop spelers aan het vissen zijn terwijl er een aantal slapende eenden om hen heen dobberen. Stardew Valley kwam uit in 2016 en in 2018 werd de multiplayer modus toegevoegd aan de game. De ontwikkelaar blijft werken aan de game, dat is nu ook weer duidelijk.

Wanneer update 1.5 uitkomt, is helaas nog niet bekend.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord