Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie, Indie
  • Gameliner score -

Stardew Valley krijgt splitscreen co-op

Stardew Valley krijgt een splitscreen co-op modus. Deze modus wordt toegevoegd met de update 1.5, die ook nog andere verbeteringen aan de game toe gaat voegen.

Ontwikkelaar Concerned Ape liet dit onlangs weten via hun Twitter-kanaal. Alle versies van de game krijgen een splitscreen co-op. Op de PC kun je met vier mensen tegelijk spelen, maar op consoles ligt de grens waarschijnlijk bij 2 spelers. Naast de coöperatieve modus voegt de update nog andere mogelijkheden toe aan de game. Bijvoorbeeld het verplaatsen van je bed. Daarnaast krijgen we ook alvast een afbeelding te zien waarop spelers aan het vissen zijn terwijl er een aantal slapende eenden om hen heen dobberen. Stardew Valley kwam uit in 2016 en in 2018 werd de multiplayer modus toegevoegd aan de game. De ontwikkelaar blijft werken aan de game, dat is nu ook weer duidelijk.

Wanneer update 1.5 uitkomt, is helaas nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?