Stardew Valley krijgt mobile versie

Geplaatst:

Stardew Valley, de eenmans indie-hit van ConcernedApe, komt eind deze maand naar iOS. Dit werd gisteren door de ontwikkelaar bekend gemaakt in de Stardew Valley blog.

Terwijl er nog hard gewerkt wordt om multiplayer beschikbaar te maken voor de console versies van de game, krijgt Stardew Valley een nieuw platform waarop de verslavende farming sim te spelen is. De mobile versie van de game zal een volledige versie van Stardew Valley zijn, zonder multiplayer. Gamers die de pc versie van Stardew Valley bezitten, krijgen de mogelijkheid om hun save via iTunes over te zetten naar hun iPhone of iPad.

Stardew Valley mobile is vanaf 24 oktober verkrijgbaar op iOS en is momenteel al verkijgbaar als pre-order in de App Store. Een releasedatum voor Android is momenteel nog niet bekend.

Bron: Stardew Valley blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord