Stardew Valley
  • ONTWIKKELAAR Concerned Ape
  • RELEASEDATUM 26 februari 2016, 22 mei 2018 (PSV), 14 december 2016 (PS4), 14 december 2016 (XONE), 24 oktober 2018 (iOS), 5 oktober 2017 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Stardew Valley krijgt mobile versie

Stardew Valley, de eenmans indie-hit van ConcernedApe, komt eind deze maand naar iOS. Dit werd gisteren door de ontwikkelaar bekend gemaakt in de Stardew Valley blog.

Terwijl er nog hard gewerkt wordt om multiplayer beschikbaar te maken voor de console versies van de game, krijgt Stardew Valley een nieuw platform waarop de verslavende farming sim te spelen is. De mobile versie van de game zal een volledige versie van Stardew Valley zijn, zonder multiplayer. Gamers die de pc versie van Stardew Valley bezitten, krijgen de mogelijkheid om hun save via iTunes over te zetten naar hun iPhone of iPad.

Stardew Valley mobile is vanaf 24 oktober verkrijgbaar op iOS en is momenteel al verkijgbaar als pre-order in de App Store. Een releasedatum voor Android is momenteel nog niet bekend.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?