Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie, Indie
  • Gameliner score -

Stardew Valley krijgt bordspel

ConcernedApe is nog lang niet klaar met zijn boerderijsimulatiegame Stardew Valley. Stardew Valley heeft namelijk een eigen bordspel gekregen.

Stardew Valley werd zo'n vijf jaar geleden uitgebracht en is nog steeds razend populair. De boerderijsimulatiegame die geïnspireerd is op de oude Harvest Moon-games wordt ook nog regelmatig geüpdatet met nieuwe content. Zo werd eind vorig jaar in de meest recente update nog splitscreen co-op beschikbaar gemaakt in Stardew Valley. Nu is er echter een heel andere manier waarop je Stardew Valley lokaal samen met je vrienden kunt spelen. Ontwikkelaar ConcernedApe heeft namelijk een officieel Stardew Valley bordspel onthuld. Dit bordspel was de afgelopen twee jaar in ontwikkeling en is gemaakt voor een tot vier spelers. Het is de bedoeling dat de spelers met elkaar samenwerken om de Valley en haar lokale ondernemers te beschermen tegen de Joja Corporation. Dit kunnen ze doen door, net zoals in de game, de wensen van opa te vervullen, het dorpscentrum te restaureren en bevriend te raken met de andere dorpsbewoners.

Stardew Valley: The Board game is nu beschikbaar en te bestellen via de Stardew Valley online winkel. Momenteel wordt het bordspel enkel nog verzonden binnen de Verenigde Staten, maar volgens ConcernedApe komt hier wel verandering in.

BRON ConcernedApe

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?