Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie, Indie
  • Gameliner score -

Stardew Valley krijgt bananenbomen in volgende update

Na vier jaar wordt Stardew Valley nog steeds uitgebreid met nieuwe updates. Zo krijgt Stardew Valley onder andere bananenbomen in de volgende update.

Stardew Valley werd vier jaar geleden uitgebracht en werd een enorm succes. Eric "ConcernedApe" Barone, de ontwikkelaar van de game, schijnt echter nog lang niet klaar te zijn met Stardew Valley. Hoewel de Stardew Valley-ontwikkelaar zich bezighoudt met twee nieuwe games, houdt hij ook zijn fans tevreden door nog steeds nieuwe updates uit te brengen voor Stardew Valley. Hij heeft namelijk een nieuwe update, update 1.5, in de planning staan. Om de fans te laten beslissen wat ze graag in de update zouden willen zien, had ConcernedApe via Twitter een poll geplaatst met de vraag welke fruitbomen fans het liefste toegevoegd zagen in de game. Uit deze poll is de bananenboom als winnaar gekomen en die wordt dan ook aan de game toegevoegd. Wat de update nog meer naar de game brengt, is voorlopig nog niet bekend.

Stardew Valley is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

BRON ConcernedApe

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?