Stardew Valley krijgt bananenbomen in volgende update

Geplaatst:
Aangepast: 9 april 2020 09:16

Na vier jaar wordt Stardew Valley nog steeds uitgebreid met nieuwe updates. Zo krijgt Stardew Valley onder andere bananenbomen in de volgende update.

Stardew Valley werd vier jaar geleden uitgebracht en werd een enorm succes. Eric "ConcernedApe" Barone, de ontwikkelaar van de game, schijnt echter nog lang niet klaar te zijn met Stardew Valley. Hoewel de Stardew Valley-ontwikkelaar zich bezighoudt met twee nieuwe games, houdt hij ook zijn fans tevreden door nog steeds nieuwe updates uit te brengen voor Stardew Valley. Hij heeft namelijk een nieuwe update, update 1.5, in de planning staan. Om de fans te laten beslissen wat ze graag in de update zouden willen zien, had ConcernedApe via Twitter een poll geplaatst met de vraag welke fruitbomen fans het liefste toegevoegd zagen in de game. Uit deze poll is de bananenboom als winnaar gekomen en die wordt dan ook aan de game toegevoegd. Wat de update nog meer naar de game brengt, is voorlopig nog niet bekend.

Stardew Valley is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Bron: ConcernedApe
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord