Stardew Valley komt ook naar Android

Geplaatst: 15 februari 2019 12:10

Stardew Valley-fans zonder iPhone of iPad kunnen de game binnenkort ook op hun mobiele apparaat spelen. Stardew Valley komt namelijk ook naar Android.

De populaire boerderijsim kreeg in oktober vorig jaar al een mobiele release, maar die was enkel voor iOS-gebruikers. Ontwikkelaar ConcernedApe heeft onlangs in zijn blog bekendgemaakt dat Stardew Valley binnenkort ook naar Android-apparaten komt. Je kunt via de Play Store vanaf nu vooraf registreren, waarmee je een melding krijgt wanneer de game beschikbaar komt. De Android-versie van de game is hetzelfde als de iOS-versie en komt met verbeterde besturing, de optie om in en uit te zoomen en overal je spelvoortgang op te slaan. In hetzelfde blogbericht gaf de ontwikkelaar tevens aan dat de multiplayer-update voor PlayStation 4 en Xbox One-gebruikers binnen de komende maanden beschikbaar komt. Er is dus genoeg om naar uit te kijken voor Stardew Valley-fans.

Stardew Valley is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Nintendo Switch en iOS. Binnenkort is de game ook verkrijgbaar voor Android-apparaten.

Bron: ConcernedApe
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord