Stardew Valley
  • ONTWIKKELAAR Concerned Ape
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Simulatie, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Stardew Valley komt ook naar Android

Stardew Valley-fans zonder iPhone of iPad kunnen de game binnenkort ook op hun mobiele apparaat spelen. Stardew Valley komt namelijk ook naar Android.

De populaire boerderijsim kreeg in oktober vorig jaar al een mobiele release, maar die was enkel voor iOS-gebruikers. Ontwikkelaar ConcernedApe heeft onlangs in zijn blog bekendgemaakt dat Stardew Valley binnenkort ook naar Android-apparaten komt. Je kunt via de Play Store vanaf nu vooraf registreren, waarmee je een melding krijgt wanneer de game beschikbaar komt. De Android-versie van de game is hetzelfde als de iOS-versie en komt met verbeterde besturing, de optie om in en uit te zoomen en overal je spelvoortgang op te slaan. In hetzelfde blogbericht gaf de ontwikkelaar tevens aan dat de multiplayer-update voor PlayStation 4 en Xbox One-gebruikers binnen de komende maanden beschikbaar komt. Er is dus genoeg om naar uit te kijken voor Stardew Valley-fans.

Stardew Valley Android

Stardew Valley is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Nintendo Switch en iOS. Binnenkort is de game ook verkrijgbaar voor Android-apparaten.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?