StarCraft II: Wings of Liberty nummer 1 in UK

StarCraft II: Wings of Liberty is nu een week verkrijgbaar en heeft nu al een ongekend succes. Het tweede deel heeft zojuist het eerste deel verslagen in de UK Charts. Het eerste deel kwam helaas niet verder dan plaats 24 in de lijst.

Ook is StarCraft II populairder dan Red Dead Redemption, die het moet afdoen met een derde plek.

De Nederlandse Charts zijn helaas nog niet helemaal bekend, anders had je ze gisteren op onze website kunnen terugvinden. Maar na verwachting komen ze vandaag.

Joost is met de review-versie van StarCraft II: Wings of Liberty aan de slag geweest en wat zijn eindoordeel is? Je lees het hier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?