Check hier alle PlayStation State of Play content

Starcraft II mikt nog altijd op dit jaar

Op de E3 werd al gesproken over de release van StarCraft II. De game zou volgens Mike Morhaime van Blizzard gewoon dit jaar verschijnen, maar alleen als deze goed genoeg werd bevonden door de studio.

Vandaag zijn er geruchten opgedoken over een open bèta voor de game, die binnen niet al te lange tijd moet gaan verschijnen. Dit zou een aanwijzing kunnen zijn dat het goed gaat met de game, en dat we er inderdaad dit jaar nog mee aan de slag kunnen gaan. De lead designer van Blizzard, Chris Sigaty, vertelde in een interview ook dat ze gaan proberen de game dit jaar uit te brengen.

Wel zei Sigaty erbij dat de game alleen uitkomt als deze helemaal perfect is.

We're not going to ship the game if it's not ready.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?