StarCraft II heeft definitieve datum

De vorige keer dat je hier bij Gameliner iets kon lezen over Starcraft II ging het over een voorlopige datum voor het uitkomen van deze game. Nu kunnen we je eindelijk de definitieve datum van verschijning melden, want zojuist heeft Blizzard laten weten dat de wereldwijde release op 27 juli is. De digitale versie verschijnt iets later.

De dag die door de Koreanen gekscheren 'D-day' wordt genoemd is dus niet 22 juni, zoals in eerder bericht, maar nu 27 juli. Zet dit dus maar met grote letters in je agenda.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?