Check al onze gamescom content hier!

StarCraft II grootste pc-launch tot nu toe

StarCraft II: Wings of Liberty heeft de grootste launch gehad die de pc dit jaar tot nu toe heeft gekend. In de eerste 48 uur zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Hiermee kan StarCraft II zich de snelst verkopende RTS noemen.

StarCraft II kwam wereldwijd tegelijk uit voor de pc. Verschillende winkelketens hielden een midnight opening speciaal voor de game. Ook de Media Markt in Rotterdam deed hier aan mee.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?