StarCraft II: Heart of the Swarm

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Starcraft 2 bèta matchmaking systeem houdt geen rekening met skill

Het matchmaking systeem van de open bèta van Starcraft 2 houdt geen rekening met de skill van spelers. Het is gebruikelijk dat er bij een dergelijke procedure rekening wordt gehouden met zaken als de win-loss ratio van een speler, maar de keuze om daar geen rekening mee te houden, is bewust gemaakt.

Doordat er geen rekening wordt gehouden met de vaardigheden van spelers, kunnen er sneller meer spelers worden gematcht om een game te spelen. Hierdoor komen meer achtergrondgegevens vrij (bijvoorbeeld hoe gebalanceerd bepaalde units zijn), waardoor de game, in zijn laatste fase voor de release, geoptimaliseerd kan worden.

De release van StarCraft 2 staat gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?