Check al onze gamescom content hier!
System Shock
  • ONTWIKKELAAR Night Dive Studios
  • RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Starbreeze verkoopt System Shock 3 rechten terug aan OtherSide Entertainment

Ontwikkelaar en uitgever Starbreeze heeft de rechten van System Shock 3 terug verkocht aan de originele ontwikkelaar van de game, OtherSide Entertainment.

De reden van deze opvallende move is dat Starbreeze al langere tijd in zwaar weer verkeert. De studio heeft een lastige periode achter de rug, vooral op financieel vlak. Onder meer de release van Overkill's The Walking Dead is niet verlopen zoals zij hadden gehoopt. Destijds was het bedrijf van plan flink te investeren in het nieuwe deel van System Shock en nam daarom ook de rechten over van OtherSide Entertainment. CEO van Starbreeze Mikael Nermark zegt het jammer te vinden, maar dat deze deal de juiste keuze is voor de toekomst van het bedrijf.

System Shock 2

System Shock wordt op dit moment dus weer ontwikkeld door OtherSide Entertainment. Informatie omtrent de eventuele releasedatum is nog niet bekend.

BRON Starbreeze

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?