Starbreeze verkoopt rechten strategiegame 10 Crowns terug aan ontwikkelaar

Geplaatst: 26 april 2019 11:55
Aangepast: 26 april 2019 11:55

Starbreeze verkoopt de rechten van strategiegame 10 Crowns terug aan de ontwikkelaar. Ontwikkelaar Mohawk Games heeft nu alle rechten weer terug in eigen handen.

Het gaat financieel al een tijdje niet zo goed met Starbreeze Studios. De Zweedse studio is al een tijdje bezig met een reorganisatie in de hoop het hoofd boven water te kunnen houden. Onderdeel van deze reorganisatie is dus ook het verkopen van rechten van verschillende Intellectuele Eigendommen. Een van deze titels is 10 Crowns. 10 Crowns is een 4X-strategiegame die vorig jaar is aangekondigd. De ontwikkelaar van deze game is Mohawk Games, een studio die is opgezet door oud Civilization-ontwikkelaar Soren Johnson. Starbreeze heeft de rechten van 10 Crowns nu terugverkocht aan Mohawk Games, waardoor zij zelf de game kunnen gaan uitgeven of een andere uitgever kunnen zoeken. Hoeveel Starbreeze precies voor de rechten heeft gekregen, is niet bekendgemaakt.

onbekend

10 Crowns wordt nu verder ontwikkeld door Mohawk Games. Wanneer de game uitkomt en of er een andere uitgever voor wordt gezocht, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Starbreeze Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 10 Crowns

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord