Star Wars: The Old Republic

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 20 december 2011
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Star Wars: The Old Republic onthuld

Vandaag werd bij een evenement in San Fransisco bekendgemaakt dat BioWare bezig is met een Star Wars MMORPG. Deze game heet Star Wars: The Old Republic en speelt zich in het universum van de twee Knights of the Republic games af.

Er is ook een trailer verschenen van de game. Veel fans van de originele Star Wars games van BioWare zijn teleurgesteld dat het een MMO is geworden in plaats van een normale RPG. De ontwikkelaars beweren dat zij met een MMO meer kunnen doen dat ooit in een normale kan passen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?