Star Wars: The Force Unleashed uitgesteld naar 19 september

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2018 11:30

Onder het motto "kwaliteit boven alles", heeft LucasArts besloten de release van Star Wars: The Force Unleashed uit te stellen naar 19 september in plaats van 11 april.
Aangezien LucasArts The Force Unleashed als één van de belangrijkste games uit hun stal beschouwd willen ze nog wat langer er aan werken om er een goed eindresultaat van te maken.

In deze game ben je een Dark Jedi die wordt begeleid door de bekende Darth Vader. Je kan weer flink aan de slag gaan met je lightsaber en speelt het maken van morele keuzes ook een grote rol. Kies je ervoor om de "goede"
kant van The Force op te gaan of blijft je "evil"? De tijdsperiode van de game speelt zich af tussen tussen Star Wars: Episode III Revenge of the Sith en Star Wars: Episode IV A New Hope. Een periode dus waarover nog weinig bekend is.

Star Wars: The Force Unleashed komt uit voor meerdere platforms (Xbox 360, PlayStation 2 en 3, PSP, Nintendo Wii en DS). Elk platform benut zijn eigen mogelijkheden. Zo zal er bijvoorbeeld met de Nintendo DS veel gebruik worden gemaakt van de stylus.

Star Wars: The Force Unleashed is een interessante titel om goed in de gaten te houden!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: The Force Unleashed

Series

Star Wars

Uitgever

LucasArts

Reviewscore

Platforms

PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo Switch

Releasedatum

19 september 2008

Ontwikkelaar

Krome Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer