Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Star Wars: The Force Unleashed uitgesteld naar 19 september

Onder het motto "kwaliteit boven alles", heeft LucasArts besloten de release van Star Wars: The Force Unleashed uit te stellen naar 19 september in plaats van 11 april.
Aangezien LucasArts The Force Unleashed als één van de belangrijkste games uit hun stal beschouwd willen ze nog wat langer er aan werken om er een goed eindresultaat van te maken.

In deze game ben je een Dark Jedi die wordt begeleid door de bekende Darth Vader. Je kan weer flink aan de slag gaan met je lightsaber en speelt het maken van morele keuzes ook een grote rol. Kies je ervoor om de "goede"
kant van The Force op te gaan of blijft je "evil"? De tijdsperiode van de game speelt zich af tussen tussen Star Wars: Episode III Revenge of the Sith en Star Wars: Episode IV A New Hope. Een periode dus waarover nog weinig bekend is.

Star Wars: The Force Unleashed komt uit voor meerdere platforms (Xbox 360, PlayStation 2 en 3, PSP, Nintendo Wii en DS). Elk platform benut zijn eigen mogelijkheden. Zo zal er bijvoorbeeld met de Nintendo DS veel gebruik worden gemaakt van de stylus.

Star Wars: The Force Unleashed is een interessante titel om goed in de gaten te houden!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?