Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Star Wars: The Force Unleashed uitgebreider op Wii

Goed nieuws voor alle fans van de Star Warsfans die ook een Wii bezitten. Wanneer je van plan bent de aankomende Star Wars-game, Star Wars: The Force Unleashed, niet te kopen op de Xbox 360 of de PlayStation 3 maar op de Wii, dan heeft ontwikkelaar Krome Studios een leuk nieuwtje voor je.

In de Wii-versie zul je niet alleen je Wii-mote kunnen rondzwaaien alsof het een lightsaber is, maar de game zal ook vijf extra levels bevatten. In alle andere console- en handheld-versies zullen deze levels niet zitten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?