Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Star Wars: The Force Unleashed demo heeft datum

LucasArts, de ontwikkelaar van de nieuwe Star Wars game, The Force Unleashed, had al eerder bevestigt dat hun nieuwste game een demo zou krijgen. Het was nog niet precies bekend wanneer. Vandaag is er meer informatie over verschenen.

Op 21 augustus zullen we alvast een voorproefje kunnen krijgen van deze game. In de demo ben jij in een TIE Fighter fabriek die aangevallen wordt door een Jedi Generaal, genaamd Rahm Kota.

"The Secret Apprentice has been sent by Darth Vader to hunt down and destroy the General, but is also told that, in order to remain a secret, he is to leave no witnesses."

Ook heeft de demo tutorials om uit te leggen hoe je verschillende Force-Powers gebruikt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?