Star Wars Jedi: Fallen Order
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Star Wars Jedi: Fallen Order nu verkrijgbaar

Star Wars Jedi: Fallen Order is nu verkrijgbaar. Lucasfilm, EA en Respawn entertainment hebben samen deze game uitgebracht.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een verhaal gedreven actie avonturen game. Je volgt Cal Kestis, een voormalige Padawan, die op de vlucht slaat. Snel ontmoet Cal meerdere kleurrijke figuren die hem vergezellen op zijn reis. Samen proberen ze een mysterie te ontrafelen. Dit mysterie houdt verband met een oude buitenaardse beschaving. Deze beschaving kan helpen met de wederopbouw van de Jedi Order. Star Wars Jedi: Fallen Order is wereldwijd verkrijgbaar op verschillende platformen, zowel digitaal als in de winkel. Met een Origin Access Premier-abonnement krijg je volledige toegang tot Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition op de pc.

Star Wars Jedi: Fallen Order is nu beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc via Origin en Steam. Tevens is de game verkrijgbaar in de Epic Games Store.

BRON EA

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?