Star Wars Jedi: Fallen Order
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt geen early acces

Voor enkele zal het wellicht een teleurstelling zijn: Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt geen early acces. EA Access- en Origin Access-gebruikers, die normaliter vroegtijdig toegang krijgen tot een EA-game, zullen ditmaal iets meer geduld moeten hebben.

Normaal gesproken krijgen EA Access- en Origin Access-gebruikers de kans om EA-games die nog niet uit zijn vroegtijdig te spelen. Daar betaalt de gebruiker immers voor. Toch houdt Electronic Arts Star Wars Jedi: Fallen Order weg van de twee diensten. Dit doet de ontwikkelaar naar eigen zeggen om "spoilers tegen te gaan". EA wil haar gebruikers wel tegemoet komen, zo laat het bedrijf weten op Twitter. EA Access-leden krijgen namelijk exclusieve Star Wars-cosmetica en tien procent korting op de game. Origin Acces-gebruikers krijgen toegang tot de volledige game op moment dat het uitkomt.

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt, net als Pokémon Sword & Pokémon Shield, op 15 november.

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?