Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt geen early acces

Geplaatst: 12 november 2019 13:35
Aangepast: 12 november 2019 13:43

Voor enkele zal het wellicht een teleurstelling zijn: Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt geen early acces. EA Access- en Origin Access-gebruikers, die normaliter vroegtijdig toegang krijgen tot een EA-game, zullen ditmaal iets meer geduld moeten hebben.

Normaal gesproken krijgen EA Access- en Origin Access-gebruikers de kans om EA-games die nog niet uit zijn vroegtijdig te spelen. Daar betaalt de gebruiker immers voor. Toch houdt Electronic Arts Star Wars Jedi: Fallen Order weg van de twee diensten. Dit doet de ontwikkelaar naar eigen zeggen om "spoilers tegen te gaan". EA wil haar gebruikers wel tegemoet komen, zo laat het bedrijf weten op Twitter. EA Access-leden krijgen namelijk exclusieve Star Wars-cosmetica en tien procent korting op de game. Origin Acces-gebruikers krijgen toegang tot de volledige game op moment dat het uitkomt.

Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt, net als Pokémon Sword & Pokémon Shield, op 15 november.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Fallen Order

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord