Star Wars Jedi: Fallen Order
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Star Wars: Jedi Fallen Order bevat geen microtransacties

Star Wars: Jedi Fallen Order bevat geen microtransacties. Dit maakte EA onlangs middels een tweet bekend.

Microtransacties en loot boxes schijnen nogal een trend te zijn binnen games die door EA worden uitgebracht. Het is dan ook verwonderlijk dat de uitgever ineens heeft besloten deze niet aan de nieuwste Star Wars-game toe te voegen. Middels een tweet maakte EA bekend dat Star Wars: Jedi Fallen Order geen microtransacties en geen loot boxes bevat. Daarnaast geeft de uitgever ook nog eens aan dat deze in de toekomst ook niet worden toegevoegd. EA belooft een verhalende singleplayer-ervaring zonder onnodige extra's. Op de tweet van EA kwamen de nodige reacties binnen. Velen waren skeptisch en geloofden niet dat EA een game uit kon brengen zonder enige vorm van microtransacties. Het is dus even afwachten om te zien of EA deze belofte kan waarmaken.

Star Wars Jedi: Fallen Order komt op 15 november naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Electronic Arts

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?