Star Wars in Kinect

Star Wars kennen we natuurlij kvan de light sabers. Geen enkele game heeft echter het echte gevoel van de light sabers kunnen reconstrueren. Nu komt LucasArts met een Star Wars-game voor Kinect.

In Star Wars zul je als een soort van lineaire game verschillende vijanden moeten verslaan die op je pad komen. Met als eindbaas een sith. Je kan dus niet vrij rondbewegen in de game, maar zit vastgevonden aan een bepaald pad. Star Wars voor Kinect verschijnt in 2011.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?