Star Wars en Indiana Jones gebundeld

Ontwikkelaar Traveller's Tales maakt nu al sinds 2006 LEGO-conversies van verschillende grote films, waaronder Star Wars, Indiana Jones en Batman. Vooral LEGO Star Wars is erg succesvol.

Binnenkort zal LucasArts komen met een unieke bundel. Hier zal namelijk LEGO Star Wars: The Complete Saga in zitten, maar ook LEGO Indiana Jones. De bundel gaat 40 euro kosten voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De Wii- en DS versie gaat 30 euro kosten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?