Star Wars: Battlefront 2

  • ONTWIKKELAAR Pandemic Studios
  • RELEASEDATUM 30 oktober 2005
  • PLATFORMEN Pc, Xbox, PlayStation 2, PlayStation Portable, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Star Wars: Battlefront II A Night On Endor update onderweg

Star Wars: Battlefront II krijgt een nacht om nooit meer te vergeten want de volgende update genaamd A Night On Endor is onderweg. De kleine ogenschijnlijk schattige knuffelbeertjes van Endor gaan het de Stormtroopers behoorlijk lastig maken.

In deze update voor Star Wars: Battlefront II neem je het tegen elkaar op als Ewok of Stormtrooper in de Ewok Hunt-modus. Als Stormtrooper moet je op je hoede zijn om niet in de val te lopen. De Ewoks moeten het echter opnemen tegen de zwaarbewapende soldaten van de Empire. Voor elke gevallen Stormtrooper, komt er een Ewok in de plaats.

De update gaat live op 18 april aanstaande voor alle versies van de game.

BRON Persbericht EA

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?