Star Wars: Battlefront 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 14 november 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter, Third Person Shooter
  • Gameliner score

Star Wars: Battlefront II 19 miljoen keer gedownload

Star Wars: Battlefront II is negentien miljoen keer gedownload via de Epic Games Store. Star Wars: Battlefront 2 was tijdelijk gratis via Epic Games.

Dankzij de promotieactie van Epic, was de Star Wars-game tijdelijk gratis te verkrijgen. Dit resulteerde in grote downloadcijfers. Electronic Arts geeft aan dat Star Wars: Battlefront II maar liefst negentien miljoen keer is gedownload. In de onderstaande tweet bedanken ze de fans. Ondanks dat Star Wars: Battlefront II onlangs haar laatste content-update heeft gehad, hopen ze dat iedereen toch nog veel plezier beleeft met de shooter. Bekijk hier de review van Star Wars: Battlefront II.

Star Wars: Battlefront II is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?