Star Wars Battlefront 2 krijgt nieuwe game-modus

Geplaatst: 23 maart 2019 12:00
Aangepast: 24 maart 2019 10:35

Star Wars Battlefront 2 krijgt er volgende week een nieuwe game-modus bij. Capital Supremacy tilt de gevechten op de grond letterlijk naar een hoger level.

De nieuwe game-modus bestaat namelijk uit twee delen. In het eerste deel vechten twee teams van twintig tegen elkaar op de grond. Beide teams worden vergezeld door twaalf droids, die door de AI worden bestuurd. In de overgangsfase is het de bedoeling dat het aanvallende team twee transport shuttles moeten zien te boarden, waarbij de verdedigende partij dit vanzelfsprekend moet zien tegen te gaan. Na een cutscene volgt het tweede deel waarbij de aanvallende partij het schip van de tegenstanders moet vernietigen. Deze game-modus heeft veel gelijkenissen met de manier waarop Titan Mode in Battlefield 2142 zich ontwikkelt.

Capital Supremacy is vanaf 26 maart speelbaar op alle versies van Star Wars Battlefront 2.

Bron: EA
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Battlefront 2

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2017

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord