Star Wars Battlefront 2 krijgt eindelijk Clone Wars content

Geplaatst: 9 juni 2018 22:00
Aangepast: 29 juni 2018 14:30

Een segment van een presentatie beginnen met een verontschuldiging is nooit leuk om te zien. Toch moest DICE even door de zure appel bijten vanwege het grote Star Wars Battlefront 2 fiasco. Goed nieuws is er echter ook, de game krijgt in het tweede jaar lekker veel gratis content!

De aankomende update gaat zich voornamelijk richten op het langverwachte Clone Wars. Dit brengt een nieuwe map en meerdere personages met zich mee. Zo maken Count Dooku, General Grievous, Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi diens opwachting. De nieuwe map komt in de vorm van Geonisis, dit schijnt de grootste Battlefront map ooit te worden. Ook de Starfighter Assault krijgt wat nieuwe toevoegingen, zo krijgen we een nieuwe modus die voornamelijk om de heroes draait.

Bron: EA Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Battlefront 2

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2017

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer