Star Trek Online voor de console?

In een interview met één van de medewerkers van Cryptic, Craig Zinkievich, is duidelijk geworden dat er een kans bestaat dat Star Trek Online ook het licht zal zien op de consoles. Op dit moment is de MMORPG alleen verkrijgbaar op de pc, zoals vele andere MMO's. Zinkievich had het volgende te zeggen over de plannen:

We would love to get STO to the console. At launch it will just be available for the PC but here at Cryptic we want our games across multiple platforms,

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?