Star Trek goes PSN

Goed nieuws voor de Trekkies onder ons met een PlayStation 3 onder hun televisie. Het in mei op Xbox Live Arcade verschenen Star Trek D-A-C komt nu ook naar de PC en PSN. De spaceshooter stelt je in staat zowel Starfleet- als Romulanschepen onder je hoede te nemen.

De game krijgt een aantal vernieuwingen ten opzichte van de Xbox-versie. Zo is er een nieuwe Survival modus, zijn er nieuwe power-ups toegevoegd, 2 nieuwe klassen schepen en een nieuwe arena. Bovendien zal de PC-versie 3D ondersteuning geven aan Nvidia Vision monitors.

Star Trek D-A-C zal vanaf november verkrijgbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?