Star Ocean: The Last Hope

  • Ontwikkelaar Tri-Ace
  • Eerste releasedatum 5 juni 2009
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 4
  • Gameliner score -

Star Ocean: The Last Hope via drie schijven

De RPG Star Ocean: The Last Hope van Japanse afkomst zal uitkomen op niet één, niet twee, maar op maar liefst drie DVD schijfjes. Dat klinkt misschien veel, aangezien de grote hoeveelheid van alle spellen gewoon op één enkel schijfje verschijnt, maar voor deze uitgebreide Japanse RPG's is het niet iets nieuws.

Zo is bijvoorbeeld Blue Dragon ook op drie DVD's uitgebracht en Lost Odyssee zelfs op vier. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het veel is als een game op drie schijfjes uit wordt gebracht, maar in Japan vinden ze het kennelijk allemaal heel normaal. Maar waar zeuren we eigenlijk over, zolang de game goed is en lekker wegspeelt is er niets aan de hand.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?