Star Ocean krijgt speciale editie

Square Enix heeft vandaag bekendgemaakt dat Star Ocean: The Last Hope ook een speciale editie krijgt. Deze editie zal vele extra's bevatten en komt, net zoals de normale editie, uit op 5 juni.

Naast de game zelf zal de speciale editie een officieel handboek, de soundtrack van de game, vijf speelkaarten met zeldzame artwork en een verzameling van de populairste nummers met zich mee brengen. Rede genoeg dus om de speciale editie te kopen in plaats van de normale editie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?