Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Star Ocean: The Last Hope

  • Ontwikkelaar Tri-Ace
  • Eerste releasedatum 5 juni 2009
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 4
  • Gameliner score -

Star Ocean komt eerder

Daar waar de meeste games regelmatig worden uitgesteld en hun releasedatum niet halen, lijkt Star Ocean: The Last Hope een uitzondering op de regel te worden. De game die oorspronkelijk op 3 maart zou verschijnen in de Verenigde Staten zal volgens Square Enix al op 24 februari in de winkel liggen.

Star Ocean: The Last Hope is het nieuwste deel in een serie die voorheen slechts voorbestemd was voor Sony's console, maar nu dus naar de Xbox 360 komt. Houd Gameliner in de gaten voor een Europese release.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?