Star Ocean: First Departure R
  • ONTWIKKELAAR Tri-Ace
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 december 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Star Ocean: First Departure R aangekondigd voor Switch en PlayStation 4

Er komt eindelijk een nieuwe Star Ocean remake aan. Star Ocean: First Departure R is namelijk aangekondigd voor de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Star Ocean is een Japanse science fiction actie-RPG die in 1996 het levenslicht zag op de Super Famicom. Deze game was officieel nooit buiten Japan uitgebracht, maar kende wel Engelstalige ROM-hacks. In 2008 kreeg deze eerste game in de franchise een remake voor de PSP, genaamd Star Ocean: First Departure. Deze remake krijgt nu opnieuw een verbeterde remake voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch in de vorm van Star Ocean: First Departure R. Square Enix kondigde dit onlangs aan via Twitter.

Star Ocean: First Departure R verschijnt later op de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Een exacte releasedatum of meer details over de game zijn momenteel nog niet bekend.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?