Stanley Parable-gamers behalen vijf jaar na dato eindelijk achievement

Geplaatst: 17 oktober 2018 21:15

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag kunnen de eerste gamers een specifieke achievement van Stanley Parable behalen. Dit terwijl de game al sinds 2013 op Steam beschikbaar is. Een behoorlijk lange zit dus.

Hoewel je van zitten eigenlijk niet echt kunt spreken. De achievement die onder de naam 'Go Outside' in de lijst is terug te vinden vraagt namelijk van de gamer om vijf jaar lang Stanley Parable niet te spelen. Omdat het vandaag precies vijf jaar geleden is kun je dus vanaf nu die achievement bemachtigen. Mits je de game op de launch dag hebt gespeeld en daarna nooit meer hebt opgestart natuurlijk. Vanzelfsprekend is de mens ongeduldig van aard en zijn er best trucjes voor te vinden om de achievement eerder te bemachtigen, getuige de 4,4% die het behalen van deze beloning van hun to-do list hebben kunnen schrappen.

onbekend

Bron: Game Informer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord