Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

  • Ontwikkelaar GSC Game World
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter, Open-World, Horror, Survival
  • Gameliner score

S.T.A.L.K.E.R. zonder sleutels

In Amerika kregen winkels alvast exemplaren van de game S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky opgestuurd, zodat ze de game meteen konden verkopen op de aankomende releasedatum (5 september). Niks nieuws zou je zeggen.

Maar het verliep niet helemaal zoals uitgever Deep Silver het had gehoopt. Een groot aantal van de games had namelijk geen serial code bijgesloten gekregen, en die heb je toch nodig als je het spel op je computer wilt installeren. Niet zo handig dus van Deep Silver...

In S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky beleef je het scenario wat zich volgens de makers had kunnen afspelen na de nucleaire ramp in Chernobyl.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?