S.T.A.L.K.E.R. neemt je mee in nieuw avontuur

Ontwikkelaar GSC Game World heeft bevestigd dat er een nieuwe S.T.A.L.K.E.R. in ontwikkeling is, onder de werktitel S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. De game is een direct vervolg op het originele verhaal, en GSC heeft gezegd dat het gaat om een 'compleet nieuw avontuur met nieuwe, unieke karakters en een uitgebreid side quests systeem'.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat moet deze herst nog uitkomen. Met de nieuwe game doet GSC goede zaken door drie jaar achter elkaar met een nieuw S.T.A.L.K.E.R. avontuur te komen. Hopelijk is dit nieuwe deel weer het spelen waard.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?