S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

  • Ontwikkelaar GSC Game World
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter, Open-World, Horror, Survival
  • Gameliner score

S.T.A.L.K.E.R. krijgt nieuwe uitgever

THQ had, na de enigszins tegenvallende verkopenresultaten van het origineel, blijkbaar geen interesse meer in het uitgeven van S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. Deep Silver zal nu de prequel van de Tsjernobyl-shooter gaan uitgeven.

Wanneer Clear Sky zal verschijnen is nog niet bekend. Het is echter te hopen voor de heren van Deep Silver, dat de game niet zo lang op zich laat wachten als het eerste deel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?