Squeeballs officieel aangekondigd

De E3 zorgt natuurlijk voor veel gamenieuws en het houdt maar niet op. Dit keer komt ontwikkelaar Performance Designed Products met een leuk nieuwtje. Er komt namelijk een nieuwe game voor de Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS en iPhone, genaamd Squeeballs.

Squeeballs zijn bolvormige wezens en jij moet verschillende minigames voltooien samen met de Squeeballs en een motionsensor. De Xbox 360-versie wordt dan ook gebundeld met de Gametrak motionsensor, een nieuwe controller voor de Xbox 360. Wanneer de zal game verschijnen is nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?