Final Fantasy VII Remake
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 maart 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Square Enix wil Final Fantasy VII Remake niet uitbrengen op andere platformen

Even leek het erop dat Final Fantasy VII Remake misschien toch geen PlayStation 4 exclusive zou zijn, maar helaas. Square Enix wil Final Fantasy VII Remake echt niet uitbrengen op andere platformen.

Eerder vandaag zorgde een Facebookbericht van Xbox Duitsland voor flink wat oproer. De Facebookpagina van de Duitse tak van Xbox plaatste namelijk een video waarin de releasedatum van Final Fantasy VII Remake voor de Xbox One werd onthuld. Volgens Xbox Duitsland komt de game op 3 maart 2020 naar de Xbox One. Dat is dezelfde releasedatum die vorige maand werd bekendgemaakt voor de PlayStation 4. De video werd kort na het plaatsen weer verwijderd van de Facebookpagina en Xbox Duitsland gaf aan dat het hier om een interne fout ging met hun social media team. Square Enix reageerde hier zelf ook op. Volgens de Japanse ontwikkelaar zijn er geen plannen om de game naar de Xbox te brengen. Final Fantasy VII Remake blijft dus een PlayStation 4 exclusive.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 3 maart 2020 exclusief voor de PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?