Square Enix wil Final Fantasy VII Remake niet uitbrengen op andere platformen

Geplaatst:
Aangepast: 12 juli 2019 10:53

Even leek het erop dat Final Fantasy VII Remake misschien toch geen PlayStation 4 exclusive zou zijn, maar helaas. Square Enix wil Final Fantasy VII Remake echt niet uitbrengen op andere platformen.

Eerder vandaag zorgde een Facebookbericht van Xbox Duitsland voor flink wat oproer. De Facebookpagina van de Duitse tak van Xbox plaatste namelijk een video waarin de releasedatum van Final Fantasy VII Remake voor de Xbox One werd onthuld. Volgens Xbox Duitsland komt de game op 3 maart 2020 naar de Xbox One. Dat is dezelfde releasedatum die vorige maand werd bekendgemaakt voor de PlayStation 4. De video werd kort na het plaatsen weer verwijderd van de Facebookpagina en Xbox Duitsland gaf aan dat het hier om een interne fout ging met hun social media team. Square Enix reageerde hier zelf ook op. Volgens de Japanse ontwikkelaar zijn er geen plannen om de game naar de Xbox te brengen. Final Fantasy VII Remake blijft dus een PlayStation 4 exclusive.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 3 maart 2020 exclusief voor de PlayStation 4.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord