Square Enix werkt aan nieuwe Tactics Ogre

Er zullen niet veel gamers in ons landje zijn die het spel Tactics Ogre kennen. Dat is ook niet verwonderlijk, aangezien het een game is die alleen in Japan is verschenen en de weg naar Europa nooit heeft gevonden. Op zich is dat jammer, zeker gezien het feit dat de game al veertien jaar op rij in de 'Top 20 games voted by readers' van het Japanse tijdschrift Famitsu staat.

De game is hier dus nog nooit verschenen, maar daar gaat verandering in komen. Uitgever Square Enix heeft namelijk aangegeven dat er op dit moment gewerkt wordt aan de game Tactics Ogre: Let Us Cling Together voor de PSP. De game wordt gemaakt door de grootheden die vroeger ook aan de serie werkten, zoals Hiroshi Minagawa, Akihiko Yoshida, Yasumi Matsuno, Hitoshi Sakimoto en Masaharu Iwata.

De vice president van Square Enix in de regio waar men met 'PAL-games' speelt, wist er het volgende over te zeggen:

It gives us great delight to revisit this legendary title, I hope that TACTICS OGRE: Let Us Cling Together pleases the original fans with a host of improvements and attracts a new audience eager to find out why TACTICS OGRE remains such a beloved title.

Wanneer de game precies uit gaat komen is nog niet bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?