Square Enix spreekt

Bij de E3 werd voor het eerst gameplaybeelden getoond van Final Fnatasy XIII voor de Xbox 360. De trailer laat beelden zien van hoofdpersonages Lightning en Rav. De gamepay is weer turn-based, zoals we Final Fantasy het beste kennen.

In de game zien we een van de eindbazen. Lightning summoned een monster wat er zoals gewoonlijk spectaculair uitziet. Tot slot zegt Square Enix dat Final Fanatasy XIII in het voorjaar van 2010 zal verschijnen voor de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?