Check al onze gamescom content hier!

Square Enix laat goede indruk achter

Zoals de meeste wel weten vond afgelopen maand de Tokyo Game Show plaats in Japan en om er achter te komen wat bezoekers van de beurs vonden heeft Famitsu uitgever 1500 bezoekers ondervraagd. Het resultaat van deze ondervragingen is het volgende.

Beste stand
1. Square Enix
2. Level 5
3. Konami

Beste demo
1. Final Fantasy XIII (PS3, Square Enix)
2. Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP, Konami)
3. Ninokuni: The Another World (NDS, Level 5)

Most Wanted consolegame
1. Final Fantasy XIII (PS3, Square Enix)
2. Bayonetta (PS3/Xbox 360, Platinum Games)
3. Final Fantasy XIV (PS3, Square Enix)

Most Wanted handheldgame
1. Dragon Quest VI (NDS, Square Enix)
2. Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP, Konami)
3. Okamiden (NDS, Capcom)

Square Enix heeft dus een enorm goede indruk achter weten te laten. De uitgever had namelijk de beste stand, de beste demo, de meest gewilde consolegame en de meest gewilde handheldgame. Kortom, Square Enix heeft elke categorie gewonnen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?