Square Enix kondigt mobiele Kingdom Hearts-game aan

Square Enix kondigde vandaag een mobiele Kingdom Hearts-game aan. Project Xehanort moet deze lente nog verschijnen.

Vandaag is natuurlijk de Kingdom Hearts III: Re:Mind DLC uitgekomen, maar dat is niet het enige nieuws omtrent Kingdom Hearts. Square Enix heeft namelijk een nieuwe mobiele Kingdom Hearts-game aangekondigd. Via een speciaal Twitteraccount heeft de studio laten weten dat de nieuwe game, voorlopig nog onder de naam Project Xehanort, zich afspeelt in de wereld van Kingdom Hearts en nog deze lente moet uitkomen. Aan de projectnaam te zien, gaat deze game hoogstwaarschijnlijk over het personage Xehanort en hoe hij geworden is zoals we hem kennen. De echte naam van de game is nog niet bekend, maar Square Enix heeft een speciale wedstrijd opgezet waarbij je de naam van de game kunt raden.

Project Xehanort verschijnt deze lente voor iOS, Android en Amazon-toestellen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?