Square Enix is al bezig met volgende generatie

Waar onder andere Microsoft en Sony gezien hun nieuwe hardware nog wel even voort gaan met de huidige generatie consoles, denkt Square Enix alvast aan de toekomst. Op de officiële website van de uitgever wordt gezocht naar nieuw personeel.

De nieuwe manschappen moeten gaan "anticiperen op de nieuwe generatie consoles". Op alle gebieden van het ontwikkelproces kun je worden aangenomen. Enige voorwaarde: verhuizen naar Japan en de taal zelf vloeiend kunnen spreken. Hè bah, altijd weer iets dat je nieuwe carrière barricadeert.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?