Square Enix heeft update voor Chrono Trigger uitgebracht

Square Enix heeft de update voor de pc-versie van Chrono Trigger uitgebracht. Deze al eerder aangekondigde update doet de game grafisch meer lijken op de originele SNES-versie.

De update biedt de mogelijkheid om in de grafische instellingen de Original modus te kiezen. Hiermee verwijder je het filter dat de pixel-art sprites met elkaar mengt en dat voor vele fans een grote teleurstelling was. De fonts en dialoogvensters zijn ook aangepast en in aankomende updates willen ze de UI (user interface) verbeteren voor een betere ervaring met de controller/keyboard en krijgen de animaties een hogere resolutie. Bekijk alle patch notes hier.

Chrono Trigger is nu verkrijgbaar voor de pc.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?