Square Enix heeft geheime actiegame

In het maartnummer van het game blad 'PlayStation: The Official Magazine' staat in een klein nieuwsbericht vermeldt dat Square Enix op het moment bezig is met het maken van een nieuwe actiegame. Naast een screenshot van de game en dit feit is er echter nog niets over bekend.

Op de screenshot is een man met wit haar, zwarte kleding en een zwaard te zien, staand op één of ander platform. In de verte is nog een soort van mijn-trein te zien. Als het goed is komt er volgende maand meer informatie over dit nieuwe, nu nog geheime project van Square Enix.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?