Square Enix grote aankondiging is browsergame

Gisteren was al bekend dat Square Enix een grote aankondiging ging maken. Wat het precies zou worden, was nog onbekend. Mensen dachten dat het iets op internet ging worden, omdat Square Enix laatst nog een samenwerking is aangegaan met Yahoo.

Deze gedachte is niet zo fout. Het gaat over een browserversie van Sengoku. Deze versie heet Sengoku IXA en is volledig gratis. Het is misschien niet een release waaraan we gedacht hadden, maar dit zou best de FarmVille van Japan kunnen worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?