Square Enix en Eidos gaan samenwerken

Ondanks het feit dat Eidos een tijdje terug is overgenomen door Square Enix handelt Eidos nog steeds zelfstandig, maar daar komt verandering in. De bedrijven gaan namelijk samenwerken aan een nieuw project.

Wat dit project precies inhoud is nog onbekend. Het zal in elk geval om een gloednieuwe franchise gaan en de meeste zullen dan ook erg benieuwd zijn naar het eindresultaat. Houdt Gameliner dus in de gaten voor meer info.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?