Square Enix doet mysterieus over nieuwe game

Als aankondiging op een nieuwe game van Square Enix, heeft de uitgever een teaser website online gezet. Op de site is een afbeelding te zien van een futuristisch New York, met de woorden van voormalig president van Amerika, John F. Kennedy:

The world is very different now, for man holds in his mortal hands the power to abolish all forms of human poverty and all forms of human life.

De foto die getoond wordt komt uit het laatste nummer van het officiële Xbox 360 magazine OXM. Naast de afbeelding staat er helaas niets anders op de site, waardoor we eigenlijk niet veel wijzer worden. Wel kun je op de achtergrond voortdurend explosies en geschiet horen, wat kan duiden op een shooter of in ieder geval een oorlog. Hopelijk krijgen we binnenkort nieuwe details over deze nieuwe game, en wordt het 'New Game' mysterie opgelost.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?