Square Enix denkt aan nieuw project

Tetsuya Nomura de game designer/tekenaar is door Square Enix aan het werk gezet. Hij zou werken aan twee nog niet onthulde projecten. Waarschijnlijk is één van de twee projecten een remake of een port van een oudere Square Enix game.

Nomura de tekenaar had ook een groot aandeel aan de games Kingdom Hearts: Birth By Sleep, Final Fantasy XIII en diverse andere Final Fantasy-projecten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?