Square Enix denkt aan hapklare Final Fantasy brokken

De chief executive van ontwikkelaar Square Enix, Yoichi Wada, heeft gezegd dat hij gelooft in digitale distributie. Volgens Wada is deze vorm van games uitgeven de toekomst.

Natuurlijk bestaat digitale distributie al langer, maar de manier waarop Wada het wil gaan gebruiken is toch net even anders. Waar normaal games in hun volledigheid in ruil voor een vergoeding gedownload kunnen worden, wil Wada stukjes van een game aanbieden voor ongeveer vijf dollar. Hapklare brokken aan gameplay dus.

Two things are clear: The distribution channels will change and the revenue model will change. It will happen in the entire industry, and we want to stay on top of this trend.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?