Square Enix componist vertrekt

Massashi Hamauzu, componist bij Square Enix, zorgde onder andere voor muziek bij de games SaGa Frontier 2, Final Fantasy X en Final Fantasy XIII. Helaas zal het daarbij blijven. De componist zal de Japanse ontwikkelaar en uitgever namelijk gaan verlaten.

Als we de website Square Enix Music mogen geloven dan loopt het geluidsdepartement zelfs als het ware leeg. Eerder vertrokken er namelijk al een aantal andere componisten. Square Enix mag nu dus wel opzoek gaan naar een nieuw team.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?